Da bo tudi jutri Kras še bolj Krasen

Da bo tudi jutri Kras še bolj Krasen
Citroën v Sloveniji ponosno sodeluje v projektu SUSTAINera, ki ga izvaja celotna pooblaščena mreža servisov znamke Citroën. S tem namenom so bili uvedeni številni trajnostni ukrepi, ki so ključni za ohranjanje in varovanje našega okolja.
 
 

Na servisih Citroën smo skupaj s Slovenskimi državnimi gozdovi zasnovali trajnostno iniciativo, ki vključuje sajenje 2500 dreves na Krasu. V skladu z zavezo za ohranjanje okolja, ki temelji na strategiji krožnega gospodarstva, je slogan »DA BO JUTRI ZOPET KRASEN« opomnik za vse, da lahko vsak dan naredimo nekaj koristnega za okolje.

 

Zaveza temelji na oznaki SUSTAINera, ki je projekt ponovne uporabne nadomestnih delov vozil in se odraža v 4R načelih: Reman, repair, reuse, recycle oziroma obnovi, popravi, ponovno uporabi, recikliraj. Kot izpostavlja Tomaž Kukovec, direktor poprodaje in nadomestnih delov za C Automobil Import d.o.o. in P Automobil d.o.o.»Na Citroënovih servisih zagotavljamo kakovostne obnovljene nadomestne dele z garancijo na material in storitev, kar omogoča uporabo trajnostnih in cenovno ugodnih rešitev za stranke. V Sloveniji smo se odločili, da naredimo korak dlje in strankam, ki pridejo na Citroënov servis ponudimo možnost, da poimenujejo svoje drevo, ki bo jeseni posajeno na Krasu. To jim omogoča, da osebno povežejo svoje ime ali posebno sporočilo z drevesom, ki bo krasil naš Kras, ki je bil lani hudo prizadet v požarih.«

 

S Citroënom sodelujeta tudi slovenski najboljši judoistki, Andreja Leški in Kaja Kazer, s katerima smo prepoznali prepletanje naših vrednot – moč, vzdržljivost in odgovornost do drugih. Njuna zvestoba znamki Citroën in predanost trajnostnim vrednotam že vrsto let odražata našo skupno vizijo za boljšo prihodnost.

 

Kot poudarja Andreja Leški, vrhunska judoistka»Delovanje servisov Citroën me navdušuje, saj vidim, da so izjemno strokovni in skrbni do mojega avtomobila, hkrati pa izkazujejo tudi dodatno skrb za okolje. Pri svojem delovanju servisi sledijo okolju prijaznim praksam in spodbujajo ozaveščanje o pomenu uporabe okolju prijaznih nadomestnih delov. To me spodbuja, da še bolj aktivno podpiram njihova prizadevanja ter z njimi soustvarjam bolj zeleno prihodnost.«

 

Na vseh servisih Citroën po Sloveniji vam nudijo širok in pester izbor kakovostnih in obnovljenih nadomestnih delov, s katerimi skupaj ohranjamo naše okolje, ne da bi pri tem trpela kvaliteta izbranih delov.

 

Zakaj na servisu izbrati obnovljen nadomestni del?

 

  • Obnovljeni ali reciklirani deli omogočajo do 50 odstotkov manj porabe energije in do 80 odstotkov manjšo porabo surovin v primerjavi z novimi deli.
  • Vsi obnovljeni deli so enako kakovostni kot novi, vključujejo pa tudi garancijo na material in storitev.
  • Z uporabo obnovljenih nadomestnih delov podpirate tudi našo zavezanost okoljski odgovornosti.

 

 

SUSTAINera nadomestni deli izpolnjujejo vse zahteve znamke Citroën glede kakovosti in vzdržljivosti, ob tem pa ponujajo nižje cene v primerjavi s cenami novih originalnih delov. Ob naslednjem obisku servisa Citroën, se pri strokovnjakih pozanimajte o izbiri obnovljenih nadomestnih delov. Ob zaključku servisa avtomobila pa si vzemite minuto časa in poimenujte drevo, ki bo posajeno na lepem Krasu. Lahko je vaše ime, ime ljubljene osebe, ime hišnega ljubljenčka ali ime, ki vam je pri srcu.