Novi Citroën SUV C3 Aircross

PRENOVLJEN IN SEDAJ ŠE BOLJ DOZOREL.
Novi Citroën SUV C3 Aircross

Novi Citroën C3 Aircross je zdaj še bolj dozorel. Ohranil je vse svoje edinstvene lastnosti in poleg tega pridobil še bogatejšo opremo, bolj izrazne karakterne poteze, ki se kažejo v prenovljenem videzu prednjega dela, novih dekorativnih dodatkih in še bolj udobni notranjosti.
SUV z izraznimi karakternimi potezami: ohranil je svojo dosedanjo silhueto, visok položaj na cesti in zaščitne elemente, pridobil pa je nove značajske poteze, saj je prednji del povsem prenovljen, da je videti bolj statusen in izraža mogočnejši karakter.
Še vedno tako vsestranski SUV: njegove sposobnosti za vožnjo po neutrjenih terenih ostajajo enake, saj je opremljen s funkcijama Grip Control® in Hill Descent Assist.
Udoben SUV za aktiven življenjski slog: zadržal je svojo modularnost, prostorno notranjost in vzorno osvetljenost, ponuja pa še več udobja v notranjosti, saj je opremljen s sedeži Advanced Comfort, ki so bili premierno na voljo za vozili C4 Cactus in C5 Aircross.
SUV za enostavno vsakodnevno uporabo. Z novim vozilom C3 Aircross je vsakodnevno življenje precej bolj enostavno, varno in brezskrbno, saj ponuja novi 9-palčni zaslon na dotik, nova odlagalna mesta, ki so integrirana v novo sredinsko konzolo, pet tehnologij za vzpostavitev povezave in 12 tehnologij za pomoč pri vožnji, kot na primer barvni prosojni zaslon za prikaz podatkov ali kamera za pomoč pri vzvratni vožnji s funkcijo Top Rear Vision.

 

Od lansiranja vozila C3 Aircross proti koncu leta 2017 do danes je bilo prodanih že skoraj 330.000 primerkov, od tega v Sloveniji 1100  vozil, zdaj pa model nadaljuje z napadalnim naskokom na zelo konkurenčen avtomobilski segment. Kupci so nemudoma pohvalili njegovo izrazno in privlačno oblikovno zasnovo, ki jo je možno prirejati po meri, njegovo prostorno notranjost in neprimerljivo modularnost. Pretežno se odločajo za najbogatejše nivoje opreme (62 % izvedenk Shine) kar nedvomno dokazuje njegovo privlačnost. S svojimi kompaktnimi gabaritnimi merami zunanjosti ponuja nadvse vsestranske možnosti uporabe in zelo prostorno notranjost, zato je idealen vozilo za aktivne ljudi, ki stremijo za udobjem in modularnostjo, pri tem pa se med vsakodnevno rabo ne želijo odpovedati priročnemu upravljanju in okretnosti. SUV C3 Aircross je po prestani oblikovni prenovi pridobil še bolj edinstvene karakterne poteze, tako da je videti bolj statusen in moderen, hkrati pa nudi več udobja v notranjosti, bolj brezskrbno vožnjo in vsestranske možnosti uporabe.

 

Novi C3 Aircross bo v prodajne salone zapeljal predvidoma v drugi polovici leta 2021.