// Hotjar Tracking Code for www.koncesionarji.citroen.si (function(h,o,t,j,a,r){ h.hj=h.hj||function(){(h.hj.q=h.hj.q||[]).push(arguments)}; h._hjSettings={hjid:85910,hjsv:5}; a=o.getElementsByTagName('head')[0]; r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'//static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');

Uporabne povezave

OBVESTILO KUPCEM

 

PRI CITROËNU SMO ODGOVORNI

Za zanesljivo in skrbno prihodnosti ter zaščito in varnost naših strank in zaposlenih  ter skladno s poostrenimi preventivnimi ukrepi za namen preprečevanja možnosti širjenja koronavirusa (SARS-CoV-2) smo sprejeli ustrezne ukrepe in za vas pripravili dodatne napotke.

 Sporočamo vam, da v skladu z navodili Vlade Republike Slovenije in smernicami NIJZ  bodo naši pooblaščeni zastopniki prodaje novih vozil  do preklica ZAPRTI.

 

Vendar pa bo prodajne ekipe mogoče kontaktirati na daljavo brez obiska prodajnega mesta. Če želite poslati zahtevo po testni vožnji ali pridobiti ponudbo za novo vozilo, lahko uporabite naše kontaktne obrazce, ki so na voljo na spletnem mestu.

Se zna sicer zgoditi, da boste na odgovor čakali malo dlje kot običajno, saj so prodajne ekipe zelo okrnjene. Prosimo tudi za vaše razumevanje, da testne vožnje in predstavitve vozil v poslovalnicah žal, ne bodo možne in izvedljive.AVTO JARC D.O.O. PTUJSKA CESTA 139

Naša lokacija

Izračunaj načrt poti