Tradicija in kakovost z roko v roki

Tradicija in kakovost z roko v roki

Tradicija in kakovost z roko v roki

Pri Jenkovih v Praprotni Polici opravljajo avtoservisno dejavnost že preko štirideset let, letos pa mineva okroglih 40 odkar so postali pooblaščeni serviser znamke s preko 100 letno zgodovino, francoskega pojma za udobje, prostornost in oblikovanje Citroën. V tem obdobju so po naših cestah vozile Žabe, Spački, Dyane in ostala vozila, ki so prihajala s trakov Koprskega Cimosa. Od takrat do danes, ko je Citroën v Sloveniji član skupine Emil Frey so pri Jenkovih vedno sledili standardom in smernicam, ki jih narekuje podjetje.

Avtohiša Jenko je najstarejši pooblaščeni serviser znamke Citroën na Gorenjskem. Pri njih lahko servisirate tako vozila v garancijskem roku, kot izven njega. Za vozila starejša od dveh let vam bodo v sklopu članstva v brezplačnem klubu MyCitroën Plus priznali kar do 35% popusta na originalne rezervne dele in olja ter maziva Total do 17,5%. Ob tem vas čakajo ugodnosti in popusti za nakupe originalne dodatne opreme, izdelkov meseca in še mnoge druge akcije.

Pri AH Jenko poskrbijo za vašega jeklenega konjička od A do Ž. Vozilo pripravijo za tehnični pregled, očistijo, kleparsko in ličarsko uredijo, namestijo dodatno opremo, zamenjajo gume tudi na vozilih drugih znamk, skratka poskrbijo, da ste v prometu brezskrbni in varni.

Da svoje delo opravljajo kakovostno vam lahko potrdijo mnoge zadovoljne stranke, ki se že dolga leta vračajo v Praprotno iz cele Slovenije. V želji po neprestanem napredku in zagotavljanju kakovosti storitev pri Jenku iščejo nove kadre. Če ste izkušen mehanik ali avtoklepar jih kontaktirajte in morda boste prav vi novi član v zadovoljnem kolektivu.

Se vam zdi Praprotna Polica nekoliko oddaljena od Kranja? Le brez skrbi, s krožišča pri letališču Brnik boste v dobri minuti že v prostorih servisa. Tu vam je na voljo ponudba mobilnosti, od nadomestnega vozila, do brezplačnega kolesa, ali pa koristite brezplačno dostavo do 10km. Jenkova ekipa vas pričakuje.

Za vse opisano so prejeli nagrado za izjemne dosežke, strokovnost in skrb, saj za zanesljivo prihodnost in vitalnost vozil Citroën skrbijo že dobrih 40 let.

(članek je bil objavljen v Gorenjskem glasu)