Anamarija Lampič je odlično začela novo sezono v biatlonu

Anamarija Lampič je odlično začela novo sezono v biatlonu

Simpatična šampionka Anamarija Lampič prihaja iz Valburge pri Medvodah in je letos iz panoge teka na smučeh prestopila v biatlon ter se tako podala na novo športno pot. Na uvodni tekmi pokala IBU v Idre Fjällu na Švedskem je Anamarija debitirala in kot novinka v reprezentanci s šestim mestom potrdila normo za nastop v svetovnem pokalu.

 

Kot ponosni pokrovitelj še naprej navijamo za našo predstavnico in ji želimo odlične forme, saj zanesljivo mobilnost Anamariji Lampič in njenim kolegom reprezentantom tudi med letošnjo sezono zagotavljajo vozila znamke Citroën. Avtohiša Kranj je namreč že tretje leto zapored ponosni mobilni partner in sponzor slovenske biatlonske ekipe in tekačev na smučeh.Skupaj z znamko Citroën se veselimo nadaljevanja uspešnega sodelovanja in smo ponosni, da lahko prispevamo delček k mozaiku vrhunskih dosežkov naših športnikov. Slovenski biatlonci na poti lahko uživajo v udobju Citroënovih modelov Jumpy, SpaceTourer in Berlingo, ki nudijo veliko vsestranskih možnosti prilagoditve in imajo dovolj prostora za njihovo športno opremo.

Anamariji in ostalim reprezentantom ob tej priložnosti želimo veliko uspehov na snegu ter varnih in udobnih kilometrov na cesti. Naj jim udobna in zanesljiva vozila Citroën dajo nov zagon za uspešno sezono ter jih popeljejo novim športnim dosežkom naproti.


Odkrijte več podrobnosti o vozilih Citroën tudi vi v Avtohiši Kranj!