Avtohiša Kranj je izbrani družini podarila vozilo Citroën v enoletno uporabo

Avtohiša Kranj je izbrani družini podarila vozilo Citroën v enoletno uporabo

K dobrodelnemu dogodku GRUBIN memorial, ki je potekal v Kranjski Gori, se je letos z veseljem pridružila tudi Avtohiša Kranj.

 

Tradicionalne veleslalomske tekme se je udeležilo veliko znanih obrazov in ljudi, ki v srcu nosijo dobro energijo, saj so štartnine tekmovalcev v celoti namenjene dobrodelnemu skladu za donacijo izbrani družini, ki živi v stiski. Zbrana sredstva in donacije letošnjega GRUBINEGA memoriala 2022 so letos namenili družini Jesenšek iz okolice Litije. Pri izboru družine, ki je res potrebna pomoči, je sodelovala humanitarna organizacija Zveza prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje.Družini se je življenje obrnilo na glavo in v Avtohiši Kranj smo z veseljem priskočili na pomoč, da jim bomo vsaj malo olajšali premagovanje vsakodnevnih poti. Avtohiša Kranj je izbrani družini predala vozilo Citroën C-Elysee v enoletno uporabo. Vozilo Citroën ni ravno najnovejše, je pa zanesljivo, varčno, uporabno in praktično, z vsemi voznimi značilnostmi prave francoske limuzine. 


  
Direktor Avtohiše Kranj g. Luka Garin je ključe pastelno modrega Citroëna z veseljem predal gospe Andreji, ki je težko skrivala solze sreče. Družini Jesenšek želimo srečno vožnjo!Pomagati nekomu je neprecenljivo. Več memorialu in izbrani družini najdete na povezavi ➡️ https://grubinmemorial.si/novice/

Dobrodelni dogodek GRUBIN memorial je posvečen spominu na bivšega alpskega smučarja Draga Grubelnika, ki je leta 2015 tragično preminil v prometni nesreči. Drago Grubelnik »Gruba« je človeška srca zaznamoval s svoj iskrivo energijo, voljo do življenja, nesebičnostjo in pripravljenostjo pomagati. Prav zaradi vseh teh lastnosti so smučarski prijatelji v njegov spomin že petič organizirali veleslalomsko tekmo z dobrodelnim pridihom za vse kategorije in koncertom v centru Kranjske Gore. Cilj tradicionalnega srečanja je, da z zbranimi sredstvi organizatorji pomagajo nekomu, ki je pomoči res potreben. In prepričani smo, da bi bila to tudi Dragova želja.