Avtohiša Kranj je pokrovitelji voznega parka biatloncev in tekačev na smučeh

Avtohiša Kranj je pokrovitelji voznega parka biatloncev in tekačev na smučeh

Veseli nas, da smo že tretje leto zapored ponosni mobilni partner in sponzor slovenske biatlonske ekipe in tekačev na smučeh, ki lahko uživajo v udobju in uporabnosti vozil znamke Citroën.

 

Smučarska zveza Slovenije (panoga biatlon in panoga teka na smučeh) je z Avtohišo Kranj in znamko Citroën podaljšala sponzorsko pogodbo za deset sponzorskih vozil Citroën.
Slovenski biatlonci in tekači na smučeh bodo tako na poti lahko uživali v udobju Citroënovih modelov Jumpy, SpaceTourer in Berlingo. S tem bo reprezentanci omogočena mobilnost in še boljši pogoji za treninge.

 

Direktor Avtohiše Kranj g. Luka Garin je slovenskim biatloncem in tekačem na smučeh zaželel veliko odličnih rezultatov in varnih kilometrov na cesti. Skupaj z znamko Citroën smo ponosni na nadaljevanje uspešnega sodelovanja, saj je taka podpora zelo dobrodošla za zagotavljanje mobilnosti še posebno v času priprav na tekme. Udobna in zanesljiva vozila Citroën bodo našim športnikom prav gotovo dala nov zagon za uspešno sezono ter zagotavljala varne in prijetne vožnje.