Pregled vašega rabljenega vozila in bon za 20 €

Pregled vašega rabljenega vozila in bon za 20 €

Danes se marsikdo odloči za nakup rabljenega vozila. Takšen nakup vključuje tudi nekaj tveganja, saj lahko zgodovina vozila ostane prikrita kupcu. 

 

Pomirite dvome in se zapeljite do našega pooblaščenega servisa Citroën v Avtohišo Kranj na PREGLED 20 VITALNIH TOČK VOZILA za le 19,99 €!

 

Naši skrbni strokovnjaki bodo vaše vozilo podrobno pregledali in vam podali strokovno oceno realnega stanja vašega vozila. 20 kontrolnih točk vključuje temeljit pregled motornega prostora, stanje podvozja, zunanjo in notranjo ohranjenost vozila ter opreme.

 

Člani kluba zvestobe MyCitroën plus boste ob opravljenem pregledu kontrolnih točk, prejeli tudi darilni BON v višini 20 € za redni servis.

 

Pred koriščenjem ponudbe prosimo rezervirajte termin:

AVTOHIŠA KRANJ d.o.o.

Ljubljanska cesta 22, Kranj

T 04 201 59 52
E servis@avtohisa-kranj.si

 

 

VELJAVNOST PONUDBE
Ponudba velja do 31. 12. 2022 za fizične osebe. Pogoj za koriščenje ponudbe je članstvo v klubu zvestobe MyCitroën Plus, ki je brezplačno. Popust 20 € je unovčljiv na pooblaščenem servisu Citroën v Avtohiši Kranj ob opravljenem rednem servisu po priporočilih znamke Citroën, v roku največ 12 mesecev od opravljenega pregleda 20 točk. Pogoj za koriščenje je predložitev izpolnjenega in žigosanega seznama 20 točk. Popust 20 € ni prenosljiv in ga ni možno zamenjati za gotovino. Cena vsebuje 22 % DDV. Pridržujemo si pridržuje pravico do napak in sprememb v vsebini in ponudbi. Slika je simbolična.