Ste kupili rabljen Citroën brez preverjene zgodovine? Dvomite v nakup?

Ste kupili rabljen Citroën brez preverjene zgodovine? Dvomite v nakup?

Pomirite dvome in vašega rabljenega Citroëna zapeljite do našega pooblaščenega servisa v Avtohišo Kranj na PREGLED 20 VITALNIH TOČK VOZILA za le 19,99 €!

 

Naši skrbni strokovnjaki bodo vaše vozilo temeljito pregledali in vam podali strokovno oceno realnega stanja vašega vozila. Ob opravljenem pregledu 20 vitalnih točk boste prejeli članstvo v klubu zvestobe MyCITROËN Plus ter darilni BON v višini 20 € za redni servis. Ob rednem servisu vozila Citroën vam podarimo še eno leto brezplačne CITROËN ASISTENCE

Pred koriščenjem ponudbe prosimo rezervirajte termin:

AVTOHIŠA KRANJ d.o.o.

Ljubljanska cesta 22, Kranj

T 04 201 59 52
E servis@avtohisa-kranj.si

 

 

VELJAVNOST PONUDBE
Ponudba velja do 31. 12. 2021 za fizične osebe. Pogoj za koriščenje ponudbe je članstvo v klubu zvestobe MyCitroën Plus, ki je brezplačno. Popust 20 € je unovčljiv na pooblaščenem servisu Citroën v Avtohiši Kranj ob opravljenem rednem servisu po priporočilih znamke Citroën, v roku največ 12 mesecev od opravljenega pregleda 20 točk. Pogoj za koriščenje je predložitev izpolnjenega in žigosanega seznama 20 točk. Popust 20 € ni prenosljiv in ga ni možno zamenjati za gotovino. Cena vsebuje 22 % DDV. Pridržujemo si pridržuje pravico do napak in sprememb v vsebini in ponudbi. Slika je simbolična.