// Hotjar Tracking Code for www.koncesionarji.citroen.si (function(h,o,t,j,a,r){ h.hj=h.hj||function(){(h.hj.q=h.hj.q||[]).push(arguments)}; h._hjSettings={hjid:85910,hjsv:5}; a=o.getElementsByTagName('head')[0]; r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'//static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');

Uporabne povezave

OBVESTILO KUPCEM

 

PRI CITROËNU SMO ODGOVORNI


Za zanesljivo in skrbno prihodnosti ter zaščito in varnost naših strank in zaposlenih  naša poslovalnica do preklica ZAPRTA.

SPREMENJEN DELOVNI ČAS
Skladno s poostrenimi preventivnimi ukrepi za namen preprečevanja možnosti širjenja koronavirusa (SARS-CoV-2), vas obveščamo, da smo se zaradi zaščite in varnosti do naših strank in zaposlenih odločili, da bodo naše poslovalnice ter vsi oddelki prodaje in servisa vozil Citroën AVTOHIŠA KRANJ, do preklica ZAPRTA.
 

SERVISNA NUJNA POMOČ – KONTAKTNA ŠTEVILKA DEŽURNEGA
Ker se v našem podjetju zavedamo resnosti aktualne situacije in ker bi radi zagotovili čim bolj normalno in nemoteno delovanje vozil, obveščamo naše stranke in tudi ostalo osebje, ki trenutno dela in so vsem na razpolago s svojo pomočjo, da lahko v primeru tehničnih težav pokličejo našo servisno dežurno telefonsko številko – 04 201 59 52 ali 031 571 101 ali pošljejo mail na urska.mehle@avtohisa-kranj.si . Za vas smo na razpolago med ponedeljkom in petkom od 7:00 do 15.00 ure.


Za vašo in našo zdravje je poskrbljeno z brezkontaktnim poslovanjem.

Prodaja nadomestnih delov fizičnim osebam ne obratuje.

 

PRODAJA VOZIL - POVPRAŠEVANJA PREK SPLETA
V luči trenutnih ukrepov v povezavi z epidemijo koronavirusa so naše prodajne ekipe zelo
 okrnjene. Zna se zgoditi, da boste na naš odgovor čakali malo dlje kot sicer. Vljudno vas prosimo za razumevanje in potrpežljivost. Prosimo tudi za vaše razumevanje, da testne vožnje in predstavitve vozil v poslovalnicah ali na platojih rabljenih vozil - žal ne bodo možne in izvedljive.


Hvala za razumevanje - pomembno je, da SKUPAJ poskrbimo za varnost in zdravje. 

Zavarujmo prihodnost! Ostanimo doma!

Pri nas ste in boste vedno dobrodošli,

Ekipa Avtohiša Kranj

 

 

 AVTOHIŠA KRANJ D.O.O. LJUBLJANSKA CESTA 22

Naša lokacija

Izračunaj načrt poti