// Hotjar Tracking Code for www.koncesionarji.citroen.si (function(h,o,t,j,a,r){ h.hj=h.hj||function(){(h.hj.q=h.hj.q||[]).push(arguments)}; h._hjSettings={hjid:85910,hjsv:5}; a=o.getElementsByTagName('head')[0]; r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'//static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');

Nadomestni deli & dodatna oprema

STREŠNI KOVČKI -40%

 

SERVISI CITROËN - ZANESLJIVO SKRBNI

 

Družine, ki vozimo Citroën, smo nekaj posebnega. Družijo nas odkritost, kreativnost in zvestoba. Predvsem pa smo zanesljivo skrbne do vseh družinskih članov.

Za lažjo odločitev, smo pripravili vrsto ugodnosti, ki ste jih deležni kot član kluba zvestobe MyCITROËN plus.

 

do 40% prihranka na originalne strešne kovčke

za člane kluba MyCITROËN plus

*Popust velja za izdelke iz nabora originalne dodatne opreme, ki so dobavljivi na dan nakupa


Kot članu kluba zvestobe MyCitroën plus vam pripadajo 
UGODNOSTI,ki RASTEJO Z LETI vašega Citroëna in prinašajo tudi do 40 % prihranka pri nakupu originalnih nadomestnih delov in dodatne opreme.*Ponudba velja od 1.1. do 30. 4. 2019 oziroma do razprodaje zalog. Navedeni popusti veljajo na celotno skupino prečnih strešnih nosilcev in na izbrana platišča iz nabora originalne dodatne opreme; Ponudba velja le za člane kluba zvestobe MYCITROËN plus, ki imajo v ima v lasti osebno ali lahko tovorno vozilo znamke Citroën, ki ga uporablja za osebne namene. Citroën si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak specifikacij izdelkov v promociji. Slika je simbolične narave. Vse cene so v evrih z vključenim 22-odstotnim DDV. 

AVTOHIŠA KRANJ D.O.O. LJUBLJANSKA CESTA 22

Naša lokacija

Izračunaj načrt poti