// Hotjar Tracking Code for www.koncesionarji.citroen.si (function(h,o,t,j,a,r){ h.hj=h.hj||function(){(h.hj.q=h.hj.q||[]).push(arguments)}; h._hjSettings={hjid:85910,hjsv:5}; a=o.getElementsByTagName('head')[0]; r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'//static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');

Nadomestni deli & dodatna oprema

IZDELEK MESECA

 

Ker smo zanesljivo skrbni, vam za varne poti priporočamo izdelek:

 

PRENOSNA LUČKA za osvetlitev in signalizacijo

 

 

po izjemni ceni le za  11,99 EUR* z DDV za 1 kos

 

 

Vzdrževano vozilo je obenem tudi čisto in urejeno, zato ne odlašajte in si za spomladansko čiščenje zagotovite:

 

4-DELNI ČISTILNI SET

Set vključuje gobo za pranje vozila, krpo iz strojene kože, gobo za odstranjevanje mrčesa in katrana ter večnamensko plastično strgalo.

 

 

 

za samo 5,99 EUR* z DDV za 1 kosPonudba velja do 31. 5. 2019 oziroma do razprodaje zalog pri pooblaščenih serviserjih Citroën, ki sodelujejo v promociji.

*Redna cena izdelka 4-delni čistilni set (kataloška številka 998101) znaša 10,44 € z DDV in in izdelka Prenosna lučka za osvetlitev in signalizacijo (kataloška številka 1614448780) 19,92 € z DDV. Vsi izdelki iz posebne ponudbe IZDELEK MESECA so za razliko od ostalega sortimenta dobavljivi samo v omejeni količini. V primeru, da bodo ti izdelki kljub skrbnemu načrtovanju zalog oz. nepričakovanemu velikemu povpraševanju razprodani še pred zaključkom akcije, vas prosimo za razumevanje. Prodaja izdelkov iz ponudbe IZDELEK MESECA je omejena na količine, ki so običajne za gospodinjstva. Cena vsebuje DDV. Slika je simbolna.

AVTOHIŠA KRANJ D.O.O. LJUBLJANSKA CESTA 22

Naša lokacija

Izračunaj načrt poti