PRIDRUŽITE SE NAM ZA LEPŠI JUTRI!

SUSTAINERA

 

SUSTAINera temelji na strategiji krožnega gospodarstva nadomestnih delov: obnova, popravilo, ponovna uporaba in recikliranje. Vse to predstavlja trajnostni sistem, ki je ugoden in hkrati prijazen okolju.

Naši serviserji z uporabo kakovostnih in vzdržljivih obnovljenih delov, podaljšujejo življenjsko dobo vaših vozil ter zmanjšujejo odstotek ogljičnega odtisa v zraku z zmanjšanjem odpadkov. To je naša zaveza k bolj zeleni prihodnosti, za nas, za vas, za vse naslednje generacije.

S takim razmišljanjem in odgovornim delovanjem vstopamo v novo obdobje trajnosti, s katerim lahko in bomo ustvarili boljšo prihodnost za planet.

 

Ogled Videa Sustainera

 

OBNOVLJENI NADOMESTNI DELI

Na servisih Citroën nudimo širok in pester izbor kakovostnih nadomestnih delov in danes tudi obnovljene nadomestne dele, s katerimi želimo pripomoči pri ohranjanju okolja, ne da bi pri tem trpela kvaliteta izbranih delov.

 

Zakaj na servisu izbrati obnovljen nadomestni del?

  • Obnovljeni ali reciklirani deli omogočajo do 50 % manj porabe energije in do 80 % manjšo porabo surovin v primerjavi z novimi deli
  • Vsi obnovljeni deli so enako kakovostni kot novi, vključujejo pa tudi garancijo na material in storitev.
  • Z uporabo obnovljenih nadomestnih delov podpirate tudi našo zavezanost okoljski odgovornosti.

Citroën spodbuja svoja prodajna mesta in servisne delavnice k bolj učinkovitemu ravnanju z odpadki, zato vsakodnevno uvaja pobude za razvrščanje in vrednotenje odpadkov.

Sustainera nadomestni deli izpolnjujejo zahteve kupcev Citroën glede kakovosti in vzdržljivosti, saj ponujajo znižane cene v primerjavi s cenami novih originalnih delov. Naslednjič, ko pripeljete svoj Citroën na pooblaščeni servis, se pri naših strokovnjakih pozanimajte o izbiri obnovljenih nadomestnih delov. 

SAJENJE DREVES NA KRASU 

 

Naj bo tudi jutri naš Kras še bolj KRASEN!

Letos smo si zadali nov cilj: prelepi Kras, pokrajino, polno navdihov in rodovitne rdeče pesti, spraviti nazaj ''na noge''. V sodelovanju s Slovenskimi državnimi gozdovi  in z vašo pomočjo bomo sadili drevesa in jo tako še bolj oplemenitili.

Z vsakim obiskom pooblaščenih servisov Citroën tudi vi lahko prispevate k naši akciji.

Kako? Ob zaključku servisa avtomobila, si vzemite minuto časa in poimenujte drevo, ki bo posajeno na lepem Krasu. Lahko je vaše ime, ime ljubljene osebe, ime hišnega ljubljenčka ali ime, ki vam je pri srcu.

 

Poglejte, kje bomo sadili drevesa?

 

Pridružite se naši akciji, da bo lahko jutri Kras zopet KRASEN.

 

Naročite se na servis še danes.