Storitev Citroën Videocheck

ŠE VEČ PREGLEDNOSTI IN ZAUPANJA S STORITVIJO VIDEOCHECK
Storitev Citroën Videocheck

VIDETI IN RAZUMETI

DIAGNOSTIKA VAŠEGA VOZILA PREKO VIDEOCHECK

Živimo v digitalni dobi, v kateri smo vsi medsebojno povezani z računalniki, mobilnimi telefoni, tablicami in družbenimi omrežji. Digitalizacija je omogočila vpeljavo novih strategij, s katerimi lahko ugodimo zahtevam naših strank. Digitalno rešitev VIDEOCHECK smo lansirali z namenom, da bi natančno izpolnili pričakovanja strank.
 

Citroën omogoča svojim strankam optimalno izkoristiti njihov čas po zaslugi storitve VIDEOCHECK, to je digitalna rešitev za izvedbo dodatnih delovnih posegov v servisni delavnici. Aplikacija omogoča posneti video vozila in ga poslati stranki. Citroën s tem ohranja preglednost, zaupanje in bližnji odnos s svojimi strankami.

Ko mora vaše vozilo v delavnico, vam kot lastniku pogosto ni težko razumeti, katere težave so bile ugotovljene in katera popravila so v skladu s predračunom res potrebna.

Ponujamo vam preglednost in jasnost, tako da naši strokovnjaki za vzdrževanje in servis zabeležijo diagnozo na video in vam razložijo vse pomembne vidike. Na lastne oči lahko vidite, kateri pregledi so bili opravljeni in kaj je treba opraviti pozneje. Tako lahko po dogovoru odidete domov z dobrim občutkom.

 
 
 

 

PREGLEDNOST, BLIŽINA IN ZAUPANJE

Danes je ohranjanje zaupljivega odnosa s strankami bolj pomembno kot kadarkoli prej. VIDEOCHECK je inovativna storitev, ki se v poprodaji uporablja za dodatne delovne posege v servisni delavnici. S to aplikacijo lahko naredite video posnetek vozila in ga zaradi večje preglednosti pošljete stranki. Stranka nato na daljavo odobri dodatne delovne posege. Stranka tako prihrani precej časa, saj ji ni treba priti v servisno delavnico zaradi potrditve dodatnih delovnih posegov. Ta digitalna rešitev omogoča znamki ohraniti preglednost in bližnji odnos s svojimi strankami. Zaupanje strank do njihove servisne delavnice se tako še bolj poglobi.

 

MODERNA IN ZANESLJIVA REŠITEV

VIDEOCHECK je moderno in zanesljivo orodje. Aplikacija ne potrebuje vmesnika in je enostavna za uporabo. Namen storitve je vzpostaviti neoviran in enostaven odnos s stranko. Storitev VIDEOCHECK je poleg tega tudi v koraku z današnjim časom, ko vse opravimo prek zaslona računalnika ali pametnega telefona.