Citroën predstavlja ë-Berlingno Van

Odgovor poklicnim uporabnikom za nove izzive mobilnosti.
Citroën predstavlja ë-Berlingno Van

Citroën Berlingo Van je kot vzornik na trgu malih furgonov priznan po svojih priročnih funkcijah in kot predhodnik številnih inovacij. Zdaj je pridobil še najboljšo električno tehnologijo, ki poklicnim uporabnikom zagotavlja še bolj brezskrbno vožnjo. Za vozilom ë-Jumpy, ki je prejel naziv "mednarodni dostavnik leta" in vozilom ë-Jumper, zdaj prihaja ë-Berlingo Van kot pomemben vezni člen v naši električni ofenzivi, ki vsem poklicnim uporabnikom ponuja konkreten odgovor na nove izzive mobilnosti.

 

ë-Berlingo Van ponuja ravno pravšnji odgovor na vsakodnevne potrebe poklicnih uporabnikov, katerim nudi obilo svobode med vožnjo po mestnih središčih, v katerih uveljavljajo vse več omejitev prometnega režima in tudi v primestnih in podeželskih predelih, saj lahko njegov doseg znaša vse do 275 km* (preizkusni postopek WLTP). ë-Berlingo Van ponuja vse prednosti električne vožnje in pri tem ohranja tudi čisto vse legendarne lastnosti vozila Berlingo, saj še vedno ponuja štiri različne konfiguracije karoserije, največ 4,4 muporabne prostornine, do 800 kilogramov tovornih kapacitet in poleg tega še celotno modularnost kabine Extenso®.

 

ë-Berlingo Van se lahko poveže z aplikacijo MyCitroën, prek katere je možno daljinsko upravljati polnjenje baterije in z aplikacijo Free2Move Service, ki omogoča dostop do več kot 220.000 polnilnih postaj v Evropi. Poleg tega pa so zanj proti doplačilu na voljo tudi nove tehnologije, kot na primer prikazovalnik v višini oči, ki je premierno na voljo v tej kategoriji vozil ali pa instrumentna plošča z novim 10-palčnim digitalnim zaslonom visoke ločljivosti.

Novi Citroën ë-Berlingo Van 100% ponuja obrtnikom, trgovcem ali dostavljavcem konkreten odgovor na nove izzive mobilnosti v urbanih središčih in tudi na podeželju, saj jim na vseh poteh zagotavlja edinstveno udobje in poleg tega omogoča še znižati stroške uporabe po zaslugi:

 • dosega, ki lahko znaša do 275 km*,
 • hitrega polnjenja do 80 % v 30 minutah,
 • vseh dosedanjih uporabnih funkcij in opreme:  100 % Berlingo Van,
 • vožnja v načinu ë-udobja, 
 • dostop do storitev, ki olajšajo vsakodnevna opravila z električnim pogonom (nastavitev polnjenja na daljavo, načrtovanje poti ...).
 •  

Z Citroën ë-Berlingo Van 100% ëlectric  bodo vsakodnevne vožnje še bolj enostavne in brezskrbne po zaslugi povsem tekoče vožnje v električnem načinu: 

 • neoviran dostop do območij z zakonsko predpisanimi omejitvami glede mejnih vrednosti emisij CO2, 
 • nične emisije, neslišno delovanje, nič stresa: brez vibracij, brez hrupa motorja,
 • nemudoma razpoložljiva moč in navor za takojšnjo zmogljivost in tekočo vožnjo brez sunkovitega delovanja,
 • predhodno toplotno klimatiziranje potniškega prostora na daljavo prek aplikacije My Citroën ali na zaslonu na dotik s storitvijo Connect Nav,
 •  odlagalna mesta, ki so domiselno razporejena po potniškem prostoru.

Nad vsemi temi prednostmi boste med številnimi vsakodnevnimi potmi zagotovo tako navdušeni, da se jim ne boste hoteli nikoli več odpovedati.