Novi Citroën ë-Berlingo, 100% ëlektričen družinski enoprostorec

ZA DOBRO POČUTJE IN SVOBODO GIBANJA
Novi Citroën ë-Berlingo, 100% ëlektričen družinski enoprostorec

Novi Citroën ë-Berlingo je zaradi svoje priročnosti in vsestranske uporabnosti idealni partner za ljubitelje aktivnega življenjskega sloga, ki bodo lahko med vsemi svojimi prostočasnimi dejavnostmi uživali v udobju njegovega električnega motorja.

· Električna različica vozila Berlingo omogoča umirjeno in brezskrbno vožnjo z električnim motorjem, ki zagotavlja do 280 km* dosega (po preizkusnem postopku WLTP).

· Ponuja čisto vse priročne funkcije, po katerih slovi Berlingo brez nobenih pomanjkljivosti glede na izvedenko z motorjem na notranje zgorevanje. S svojo prostorno notranjostjo, modularno razporeditvijo in praktičnostjo se prilagaja potrebam vsakega posameznika. ë-Berlingo je na voljo v dveh dolžinah in lahko prepelje do 7 potnikov. Ohranja enako prostorno notranjost, tri posamične zadnje sedeže, večfunkcijsko streho Modutop® in dvižno zadnje steklo.

· Vožnja z vozilom ë-Berlingo je izjemno enostavna po zaslugi prosojnega zaslona za prikaz podatkov v višini oči in 10-palčnega digitalnega zaslona visoke ločljivosti, ki vozniku in ostalim potnikom prikazujeta vse potrebne informacije.

 

 

Leta 1996 je Citroën ustanovil avtomobilski segment vozil za prosti čas, in s tem k sebi pritegnil številčno skupnost, ki je izjemno navezana na karakter, praktičnost in modularnost vozila Berlingo. Stranke, ki potrebujejo zelo veliko prostora visoko cenijo njegovo kompaktno zunanjost in prostorno notranjost. Zaradi tega prodajnega argumenta je Berlingo na svojem trgu še bolj privlačen, saj tovrstne ponudbe postajajo malo številčne. Prihod električne različice Berlingo predstavlja pomembno prelomnico. To je sodoben odgovor na okoljske izzive, ki zelo močno vplivajo na tovrstne oblike karoserije, in ki nagovarja kupce, ki so močno navezani na naravo, ki jim vpliv na okolje zelo veliko pomeni in ki želijo imeti čim nižje stroške. Rešitev, ki združuje prijetno s koristnim, je opremljena z najboljšo električno tehnologijo ter ponuja še bolj brezskrbno in tekočo vožnjo, poleg tega pa je ohranila čisto vse funkcionalnosti vozila Berlingo.

 

Novi Citroën ë-Berlingo bo na voljo predvidoma v drugi polovici leta 2021.