Otvoritev našega novega salona AVTO TROBEC

Otvoritev našega novega salona AVTO TROBEC

Z več kot 45-letno tradicijo našega družinskega podjetja, predstavlja odprtje našega novega salona, ne samo nadaljevanje dolgoletne tradicije temveč tudi zagotavljanje edinstvenih izkušenj za stranke. Citroën je že dolga leta sinonim za udobje in inovacije v avtomobilski industriji. Naš nov prodajni salon Avto Trobec z večjimi in sodobnejšimi prostori bo prikazoval filozofijo udobja na vsakem koraku nakupnega procesa.

 

Pri Avto Trobec imamo zelo močno bazo zvestih strank, ki cenijo in zaupajo v našo zavezanost h kakovosti, inovacijam ter udobju. Odprtje novega salona na novi lokaciji v Ljubljani bo še poudarilo našo predanost vrednotam Znamke in skrbi za naše zveste kupce.

 

Z odprtjem našega novega salona vozil Citroën na Tbilisijski ulici želimo našim strankam omogočiti še boljšo, udobnejšo in  osebno izkušnjo pri nakupu in servisiranju vozil Citroën. Naš cilj je zagotavljati vrhunsko storitev, ki se popolnoma ujema z udobjem, ki je temelj filozofije znamke Citroën. Ob tej priložnosti vabimo vse ljubitelje vozil Citroën in tiste, ki šele razmišljajte o tem, da nas obiščete in se sami prepričate o tem, kako lahko naša vozila izboljšajo vašo vsakodnevno mobilnost.

 

Glavne prednosti novega salona za kupce je predvsem razširjena ponudba vozil, saj bomo v novem salonu ponujali široko paleto modelov Citroën, vključno z najnovejšimi električnimi in hibridnimi modeli. Z ekipa izkušenih sodelavcev bomo vedno prisluhnili potrebam strank, predlagali najboljše rešitve in jim pomagli izbrati vozilo, ki se popolnoma ujema z njihovimi pričakovanji. Nov salon bo omogočal kupcem, da si ogledajo in preizkusijo svoje vozilo, ga prilagodijo svojim potrebam ter da se v njem počutijo, kot da je narejeno prav za njih. Ob tem bo še vedno na voljo tudi kakovosten servis vozil, kjer naši tehnični strokovnjaki skrbijo za brezhibno delovanje vozil Citroën.

 

Vabimo vas, da si ogledate nov salon Avto Trobec tudi v živo na Tbilisijski ulici 57a ter tudi sami izkusite filozofijo udobja, ki jo znamka Citroën prinaša svojim strankam.

 

V septembru vas čakajo tudi posebne otvoritvene ugodnosti!