// Hotjar Tracking Code for www.koncesionarji.citroen.si (function(h,o,t,j,a,r){ h.hj=h.hj||function(){(h.hj.q=h.hj.q||[]).push(arguments)}; h._hjSettings={hjid:85910,hjsv:5}; a=o.getElementsByTagName('head')[0]; r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'//static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');

Uporabne povezave

OBVESTILO KUPCEM

 

PRI CITROËNU SMO ODGOVORNI

Spoštovani, 

Za zanesljivo in skrbno prihodnosti ter zaščito in varnost naših strank in zaposlenih  naša poslovalnica do preklica ZAPRTA.

SPREMENJEN DELOVNI ČAS
Skladno s poostrenimi preventivnimi ukrepi za namen preprečevanja možnosti širjenja koronavirusa (SARS-CoV-2), vas obveščamo, da smo se zaradi zaščite in varnosti do naših strank in zaposlenih odločili, da bodo naše poslovalnice ter vsi oddelki prodaje in servisa vozil Citroën  AVTO TROBEC D.O.O., Cerkniška ul.16,1000 Ljubljana, do preklica ZAPRTA.
 

PRODAJA VOZIL - POVPRAŠEVANJA PREK SPLETA
V luči trenutnih ukrepov v povezavi z epidemijo koronavirusa so naše prodajne ekipe zelo
 okrnjene. Zna se zgoditi, da boste na naš odgovor čakali malo dlje kot sicer. Vljudno vas prosimo za razumevanje in potrpežljivost. Prosimo tudi za vaše razumevanje, da testne vožnje in predstavitve vozil v poslovalnicah ali na platojih rabljenih vozil - žal ne bodo možne in izvedljive. Vsa povpraševanja naslavljajte na naslov: prodaja@avto-trobec.si ali na telefon: 051 604 420.

Hvala za razumevanje - pomembno je, da SKUPAJ poskrbimo za varnost in zdravje. 

Zavarujmo prihodnost! Ostanimo doma!

Pri nas ste in boste vedno dobrodošli,

AVTO TROBECAVTO TROBEC D.O.O. CERKNIŠKA 16

Naša lokacija

Izračunaj načrt poti