VIDEOCHECK, DIAGNOSTIKA VAŠEGA VOZILA NA DALJAVO

Citroën omogoča svojim strankam optimalno izkoristiti njihov čas po zaslugi storitve VIDEOCHECK, to je digitalna rešitev za izvedbo dodatnih delovnih posegov v servisni delavnici.

 

Aplikacija omogoča posneti video vozila in ga poslati stranki. Citroën s tem ohranja preglednost, zaupanje in bližnji odnos s svojimi strankami. VIDEOCHECK je odslej na voljo v 30 državah in 3.000 prodajnih mestih, tudi v Sloveniji.

 

Oglejte si video posnetek YouTube: https://youtu.be/gqF6juLrVuQ

 

 

Živimo v digitalni dobi, v kateri smo vsi medsebojno povezani z računalniki, mobilnimi telefoni, tablicami in družbenimi omrežji. Digitalizacija je omogočila vpeljavo novih strategij, s katerimi lahko ugodimo zahtevam naših strank. Digitalno rešitev VIDEOCHECK smo lansirali z namenom, da bi natančno izpolnili pričakovanja strank.

Storitev VIDEOCHECK je povsem prilagojena trenutnim družbenim izzivom. Od lansiranja v januarju 2019 dalje se je storitev VIDEOCHECK razširila po Evropi, Latinski Ameriki in je prisotna tudi v Afriki. Danes je na voljo v 30 državah in 3.000 prodajnih mestih. V načrtu je tudi uvedba v drugih državah.

 

Do danes:

  • je bilo 94 % strank zadovoljnih s to inovativno storitvijo;
  • je bilo 60 % dodatnih delovnih posegov potrjenih s strani strank.

 

PREGLEDNOST, BLIŽINA IN ZAUPANJE

Danes je ohranjanje zaupljivega odnosa s strankami bolj pomembno kot kadarkoli prej. VIDEOCHECK je inovativna storitev, ki se v poprodaji uporablja za dodatne delovne posege v servisni delavnici. S to aplikacijo lahko naredite video posnetek vozila in ga zaradi večje preglednosti pošljete stranki. Stranka nato na daljavo odobri dodatne delovne posege. Stranka tako prihrani precej časa, saj ji ni treba priti v servisno delavnico zaradi potrditve dodatnih delovnih posegov. Ta digitalna rešitev omogoča znamki ohraniti preglednost in bližnji odnos s svojimi strankami. Zaupanje strank do njihove servisne delavnice se tako še bolj poglobi.

 

MODERNA IN ZANESLJIVA REŠITEV

VIDEOCHECK je moderno in zanesljivo orodje. Aplikacija ne potrebuje vmesnika in je enostavna za uporabo. Namen storitve je vzpostaviti neoviran in enostaven odnos s stranko. Storitev VIDEOCHECK je poleg tega tudi v koraku z današnjim časom, ko vse opravimo prek zaslona računalnika ali pametnega telefona.

Citroën razvija nove rešitve z namenom, da ostane kar se da blizu svojim strankam. Podobno kot VIDEOCHECK, ki postaja zelo pomembno orodje. Citroën je prvi avtomobilski proizvajalec, ki je lansiral tovrstno storitev.