Ambasadorki AVTO MOSTE sta postali simpatični in borbeni judoistki

Ambasadorki AVTO MOSTE sta postali simpatični in borbeni judoistki

Avto Moste je z znamko vozil Citroën postal ponosni mobilni partner judoistkama Andreji Leški in Kaji Kajzer. Mladi judoistki se bosta odslej na treninge vozili s prikupnim modelom C3.

 

Andreja Leški, svetovna podprvakinja v judu v kategoriji do 63 kilogramov in Kaja Kajzer, evropska podprvakinja kategorije do 57 kilogramov sta prevzeli vsaka svoje ključe Citroëna C3, s katerima bosta od sedaj naprej premagovali mobilne športne poti in uživali v udobju in barvitosti tudi pri Slovencih izjemno priljubljenega francoskega šarmerja.

 

Navdušenja nad novima voziloma Citroën C3 judoistki nista mogli skriti. Vsaka je glede na svoj karakter izbrala tudi barvo vozila, ki bo tako še bolj poudarila njuno individualnost.


»C3 mi je všeč, ker izraža enake vrednote in edinstvenost kot judo. Beseda judo, zapisana s pismenkama 柔 - »ju«, »nežnost, mehkoba, uglajenost« in 道 - »do«, »pot, način, načelo« v prevodu pomeni »mehka pot«, »pot sproščenosti«, »pot prilagodljivosti« in prepričana sem, da bo moj novi mobilni spremljevalec prav tak.« je ob prevzemu dejala vedno nasmejana Andreja Leški.


Kaja Kajzer je dodala: «Pozitivizem, energija in razigranost, ki jo izraža C3 je navdušujoča. Njegova zasnova kar kliče po tem, da se v C3 počutim "kot doma". Vesela sem, da mi bo C3 zagotavljal enostavno uporabo tako pri prevozu na vsakodnevne treninge, tekme in priprave kakor tudi na ostale poti.«


Citroën C3, ki jima bo odslej delal družbo na njunih mobilnih poteh, odlikuje edinstven dizajn in udobje značilno za Citroën. Prepoznaven je po zanimivih detajlih in številnih barvnih kombinacijah, navdušuje s praktičnostjo in prostornostjo, ki je redka v tem segmentu. Okreten in razigran, kakršni sta tudi naši judoistki, je Citroën C3 avtomobil, ki izkazuje svoj značaj na najboljši možni način.

 

Judoistkama želimo varno in udobno vožnjo ter številne vrhunske dosežke na športni poti!       


Andreja in Kaja sta takole z navdušenjem pokazali svojo moč in z lahkoto dvignili direktorja Avto Moste g. Tomaža Jerana.

Več o vozilu Citroën C3 najdete tukaj.