Naši borbeni judoistki se na treninge vozita s prikupnim Citroënom C3

Naši borbeni judoistki se na treninge vozita s prikupnim Citroënom C3

Citroën C3, ki jima dela družbo na njunih vsakodnevnih poteh, odlikuje edinstven dizajn in udobje značilno za Citroën. Prepoznaven je po zanimivih detajlih in številnih barvnih kombinacijah, navdušuje s praktičnostjo in prostornostjo, ki je redka v tem segmentu. Okreten in razigran, kakršni sta tudi naši judoistki, je Citroën C3 avtomobil, ki izkazuje svoj energični značaj.

Kajo je tokrat zapeljal C3 Shine v energično rdeči barvi Elixir s črno streho, Andreja pa vozi C3 C-Series v beli barvi in obrobami meglenk ter dodatki oblog v zlatem odtenku.

 


Obe sta članici Judo kluba Bežigrad in se že ponašata s številnimi športnimi dosežki. 

Prikupna Kaja Kajzer prihaja iz Ljubljane in je letos dopolnila 22 let. Z judom je povezana že 14 let in si brez njega življenja ne more predstavljati. Uspehe je začela nizati že v mladinski reprezentanci in sedaj rezultate še nadgrajuje na članski ravni z uspehi na svetovnem nivoju. Kaja tekmuje v kategoriji do 57 kilogramov in je evropska podprvakinja v tej kategoriji. Na poletnih olimpijskih igrah v Tokiu 2021 je osvojila peto mesto in se tako uvrstila na 15. mesto na svetovni judo lestvici. Poleg juda je Kaja navdušena tudi nad potovanji in modo.

 


Nasmejana 25-letna Andreja Leški prihaja iz Kopra in je svojo športno pot začela v judo klubu '15. maj Marezige'. Že zgodaj je pokazala veliko talenta in se pri rosnih petnajstih letih preselila v Ljubljano, kjer sedaj pridno trenira. Je dobitnica sedemnajstih medalj iz tekmovanj Grand Prix in Grand Slam. Na prestižnem tekmovanju Doha Masters 2021 je osvojila bronasto kolajno, kasneje istega leta pa je bron dosegla tudi na evropskem prvenstvu v Lizboni. Svoje najboljše uspehe je prav tako leta 2021 dopolnila še s srebrno medaljo na svetovnem prvenstvu v Budimpešti ter tako postala aktualna svetovna podprvakinja v kategoriji do 63 kilogramov. Andreja na svetovni judo lestvici zaseda šesto mesto.  

Poleg tega je Andreja tudi ponosna članica športne enote Slovenske vojske. Svoj prosti čas rada namenja svojim bližnjim, zelo rada ima živali in je adrenalinska navdušenka. Vedno jo spremlja glasba, vedno bolj pa ceni tudi trenutke v naravi in miru ob kakšni dobri knjigi.

Želimo jima srečno vožnjo ter uspešno nadaljevanje njune športne poti! Več o vozilu ➡️ Citroën C3.