Servisna ponudba CITROËN PLUS v AVTO MOSTE

Servisna ponudba CITROËN PLUS v AVTO MOSTE

Z rednim servisiranjem do čistejšega vozila in brezplačne asistence! Tudi naši ambasadorki in prikupni judoistki Andreja Leški in Kaja Kajzer priporočata SERVISNO PONUDBO CITROËN PLUS.

Kot člani kluba zvestobe MyCITROËN ste upravičeni do popustov pri vzdrževanju vašega vozila, hkrati pa vam ob rednem servisiranju vozila Citroën v AVTO MOSTE nudimo še več ugodnosti:

+ brezplačno ZUNANJE PRANJE VOZILA

   

+ CITROËN ASISTENCA PLUS brezplačno za eno leto (velja na območju Slovenije).
 

Ohranite svojega Citroëna v vrhunski kondiciji, da bo vedno pripravljen na nove dogodivščine. Poleg popustov pri vzdrževanju vašega Citroëna izkoristite tudi sezonske ugodnosti in ga opremite s praktično dodatno opremo za popolne izlete in potovanja.

Razlogi več, da skrb za vašega Citroëna prepustite strokovnjakom v našem pooblaščenem servisu.


AVTO MOSTE d.o.o.

Kajuhova ulica 32a, Ljubljana

Naročilo na servis:
T (01) 5 200 200
➡️ spletni obrazec 

 

 

DODATNE INFORMACIJE
Članstvo v klubu zvestobe MyCitroën je brezplačno in vam prinaša različne popuste ter ugodnosti tekom celega leta ➡️ več. 

Brezplačna asistenčna storitev Citroën Asistenca Plus velja na območju Slovenije in obsega brezplačni prevoz vozila do najbližjega pooblaščenega servisa Citroën ali pomoč na kraju samem v naslednjih primerih:
- okvara vozila na cesti,
- prazna pnevmatika,
- izgubljeni avtomobilski ključ,
- točenje napačne vrste goriva v rezervoar,
- nevozno vozilo zaradi prometne nesreče. 
Podrobnosti najdete na povezavi ➡️ tukaj

Ponudba velja ob opravljenem rednem servisu vozila znamke Citroën v Avto Moste d.o.o. Ljubljana, kjer lahko preverite vse pogoje koriščenja »Servisne ponudbe Citroën plus«.