Avtotehna Vis prejemnik prestižnega odličja QUDAL

Avtotehna Vis prejemnik prestižnega odličja QUDAL

Avtotehna Vis prejemnik ŽE TRETJEGA zaporednega prestižnega odličja QUDAL - QUality meDAL

 

V okviru raziskave kakovosti QUDAL - QUality meDAL, ki poteka pod okriljem švicarske organizacije ICERTIAS, so slovenski potrošniki Avtotehni Vis podelili že tretji prestižni naziv nosilca najvišje kakovosti v kategoriji: Prodaja rabljenih vozil.

V aprilu 2022 so slovenski avtomobilski navdušenci, potencialni kupci rabljenih vozil in vozniki, ki so pred kratkim kupili rabljeno vozilo, sodelovali v raziskavi QUDAL - QUality meDAL. Metoda se izvaja po QUDAL® - Quality - DEEPMATM.

 

Zastavljeno vprašanje se je glasilo »Navedite naziv verige SALONOV RABLJENIH VOZIL, ki po vaših osebnih izkušnjah ali izkušnjah vaših bližnjih ponuja najvišjo raven kakovosti na slovenskem trgu:  Anketiranci so svoje mnenje izrazili preko spletnega vprašalnika, brez vnaprej ponujenih odgovorov.

 

Večina vprašanih je na odgovor odgovorila z Avtotehna.

 

Avtotehna Vis se je tako prepričljivo okitila s prestižnim odličjem QUDAL za leto 2022/2023. Nosilec imenitnega naziva in hkrati tudi petih zlatih zvezdic pa je lahko le storitev, katere kakovost je v očeh potrošnikov vredna največjega zaupanja.

 

 

Kaj je QUDAL - QUality meDAL?

 

QUDAL - QUality meDAL je zmagovalno odličje in prestižen status, ki temelji na mednarodnih standardih švicarske organizacije ICERTIAS. Vsako odličje je opremljeno z nazivom kategorije, v kateri je prejemnik nagrade prejel največje število glasov, z nazivom prejemnika odličja, letom, državo, za katero je odličje bilo izdano, s številom zvezdic (možnih je od tri do največ pet) in s t. i. digitalno certifikacijsko kodo. Slednja omogoča potrošnikom, da se na spletu podrobneje seznanijo z lastnostmi odličja QUDAL, ki ga je podjetje prejelo.

 

Digitalna certifikacijska koda odličja QUDAL podeljenega Avtotehni Vis za leti 2022/2023: https://www.qudal.com/SLOVENIA-662IG61

 

Digitalna certifikacijska koda odličja QUDAL podeljenega Avtotehni Vis za leti 2020/2021: http://qudal.com/slovenia-623IV27

 

Digitalna certifikacijska koda odličja QUDAL podeljenega Avtotehni Vis za leti 2018/2019: http://qudal.com/slovenia-459UL35