MENJAVA PNEVMATIK

MENJAVA PNEVMATIK

Nudimo vam celovite in kvalitetne vulkanizerske storitve ter strokovno optiko vozil. Poskrbimo za premontažo pnevmatik vseh tipov in dimenzij ter uravnoteženje oziroma centriranje pnevmatik.

V našem centru dodatne opreme vam bo ekipa izkušenih in strokovno usposobljenih prodajnih svetovalcev pomagala izbrati najustreznejše pnevmatike in platišča za vaše vozilo.

Izbirate lahko med široko paleto pnevmatik ter platišč vodilnih proizvajalcev. Ponujamo tudi originalna platišča znamke Citroën.

 

SEZONSKA PONUDBA

V Avtotehni VIS smo pripravili celovito ponudbo, ki vam bo pomagala pri pripravi na prihajajoče cestne razmere.

Zimska oprema je obvezna od 15. novembra do 15. marca, nato pa vam svetujemo, da začnete z menjavo pnevmatik v letne, saj temperature začnejo spomladansko naraščati.

 

Rezervirajte svoj termin za menjavo gum na 080 88 82 ali prek obrazca > TUKAJ!

 

Nudimo vam celovite in kvalitetne vulkanizerske storitve ter strokovno optiko vozil. Poskrbimo za premontažo pnevmatik vseh tipov in dimenzij ter uravnoteženje oziroma centriranje pnevmatik. V našem centru dodatne opreme vam bo ekipa izkušenih in strokovno usposobljenih prodajnih svetovalcev pomagala izbrati najustreznejše pnevmatike in platišča za vaše vozilo

Izbirate lahko med široko paleto pnevmatik ter platišč vodilnih proizvajalcev. Ponujamo tudi originalna platišča znamk Opel, Chevrolet, Mazda, Peugeot in Citroën.
Pnevmatike Goodyear, ki so tokrat del izjemne akcijske ponudbe so tudi nagrajenke in prejemnice številnih prestižnih nazivov avtomobilističnih revij ADAC Motorwelt, Auto motor und sport, Auto Zeitung, ÖAMTC in Auto Bild. V ponudbi imamo sicer pnevmatike znamk Goodyear, Sava, Kumho, Barum, Fulda, Dunlop, Semperit, Continental, Michelin, Bridgestone, Imperial, Point S, Toyo.

 
 
 
 

ZIMSKE PNEVMATIKE

V Avtotehni VIS smo pripravili celovito ponudbo, ki vam bo pomagala pri pripravi na prihajajoče cestne razmere. Svetujemo, da začnete z menjavo pnevmatik v zimske, saj temperature že jesensko padajo.

Imate zimske pnevmatike shranjene pri nas ali potrebujete nove?

  • Če so pnevmatike pri nas, bomo skupaj pred menjavo preverili še profil gume, da boste varni na cesti.
  • Če potrebujete nove pa bodo naši strokovnjaki našli primerne za vaš avto;

 

Čas je, da LETNE PNEVMATIKE zamenjate za ZIMSKE!

Pnevmatike so edini del vozila, ki je v stiku s cestiščem. Ustrezne pnevmatike, primerne jesenskim in zimskim temperaturam ter njihova pravočasna namestitev vam zagotavljajo varnost v prometu.

Da bo vaše vozilo pravočasno pripravljeno na nižje temperature, smo za vas pripravili ugodne cene pnevmatik in menjave.

 

*Cenik velja za osebna vozila. Popust 25 % velja za predhodne rezervacije terminov do konca leta.

 

PREVIJAČENJE S CENTRIRANJEM za vse dimenzije pnevmatik že od 30,50 €

 

 

OPTIKA VOZIL

V Ljubljanski poslovni enoti nudimo tudi OPTIKO VOZIL!

VEČ O OPTIKI VOZIL preberite > tukaj!

 
 

Poskrbimo tudi za HRAMBO PNEVMATIK

Storitev smo nagradili tudi z možnostjo hrambe vaših pnevmatik v strokovno nadzorovanem skladišču, kjer so zagotovljeni vsi pogoji za pravilno hrambo gum. Vaše gume bodo hranjene v temnem, srednje hladnem prostoru v predpisanem položaju.

Našim strankam omogočamo varno hrambo pnevmatik z zaščito pred mrazom, vlago in UV-žarki, ki upočasnijo staranje pnevmatik - 

že za 6,10 €/mesec za komplet 4 pnevmatik (z vključenim DDV-jem) .

Skladišče in delavnico smo pred kratkim prenovili, tako da so vaše gume hranjene v popolnoma prenovljenih prostorih, prilagojenih varni hrambi gum.

VEČ O PNEVMATIKAH IN HRAMBI preberite
> tukaj!