MENJAVA PNEVMATIK

MENJAVA PNEVMATIK

Za rezervacijo termina za premontažo pnevmatik nas pokličite na telefonsko številko 080 88 82 ali pa se naročite preko spletnega obrazca.

 

Nudimo vam celovite in kvalitetne vulkanizerske storitve ter strokovno optiko vozil. Poskrbimo za premontažo pnevmatik vseh tipov in dimenzij ter uravnoteženje oziroma centriranje pnevmatik.

V našem centru dodatne opreme vam bo ekipa izkušenih in strokovno usposobljenih prodajnih svetovalcev pomagala izbrati najustreznejše pnevmatike in platišča za vaše vozilo.

Izbirate lahko med široko paleto pnevmatik ter platišč vodilnih proizvajalcev. Ponujamo tudi originalna platišča znamke Citroën.

 

SEZONSKA PONUDBA

V Avtotehni Vis smo pripravili celovito ponudbo, ki vam bo pomagala pri pripravi na prihajajoče cestne razmere. Svetujemo, da začnete z menjavo pnevmatik v zimske, saj temperature že jesensko padajo.
Rezervirajte svoj termin čim prej na 080 88 82 ali prek obrazca >TUKAJ!

 

 

Pnevmatike Goodyear, ki so tokrat del izjemne akcijske ponudbe so tudi nagrajenke in prejemnice številnih prestižnih nazivov avtomobilističnih revij ADAC Motorwelt, Auto motor und sport, Auto Zeitung, ÖAMTC in Auto Bild.

V ponudbi imamo sicer pnevmatike znamk Goodyear, Sava, Kumho, Barum, Fulda, Dunlop, Semperit, Continental, Michelin, Bridgestone, Imperial, Point S, Toyo.

 

Čas je, da LETNE PNEVMATIKE zamenjate za ZIMSKE!

Pnevmatike so edini del vozila, ki je v stiku s cestiščem. Ustrezne pnevmatike, primerne jesenskim in zimskim stopinjam ter njihova pravočasna namestitev vam zagotavljajo varnost v prometu.

Da bo vaše vozilo pravočasno pripravljeno na nižje temperature, smo za vas pripravili ugodne cene pnevmatik in menjave.

 

 

PREVIJAČENJE S CENTRIRANJEM za vse dimenzije pnevmatik

že od 30,50 €

 

OPTIKA VOZIL* za vse dimenzije pnevmatik

že od 49,90 €

*za osebna vozila

 

Poskrbimo tudi za HRAMBO PNEVMATIK

Storitev smo nagradili tudi z možnostjo hrambe vaših pnevmatik v strokovno nadzorovanem skladišču, kjer so zagotovljeni vsi pogoji za pravilno hrambo gum. Vaše gume bodo hranjene v temnem, srednje hladnem prostoru v predpisanem položaju.

Našim strankam omogočamo varno hrambo pnevmatik z zaščito pred mrazom, vlago in UV-žarki, ki upočasnijo staranje pnevmatik - že za 5 €/mesec za komplet 4 pnevmatik (z vključenim DDV-jem).