UGODNOSTI DODATNE OPREME ZA ČLANE MyCITROËN plus

Opremljeni za jesensko-zimske poti!

Zaščitite potniški in prtljažni prostor svojega vozila s kakovostnimi, po meri ukrojenimi preprogami in koriti.

 

Člani kluba MyCITROËN plus in MyCITROËN za Podjetja jih dobite po ekskluzivnih cenah:

 

GUMI PREPROGE IN PRTLJAŽNA KORITA IZ NABORA ORIGINALNE OPREME - 40 %1

 

Zagotovite si brezhibno vidljivost v vseh vremenskih razmerah!

Izkoristite 30% popust na originalne in Eurorepar metlice brisalcev, ki bodo poskrbele za jasno vidljivost in posledično varno vožnjo ne glede na vremenske razmere.

 

Člani kluba MyCITROËN plus in MyCITROËN za podjetja jih dobite še posebej ugodno:

ORIGINALNE IN EUROREPAR METLICE BRISALCEV -30 %2

Uživajte v sezoni zimskih dogodivščin z nepogrešljivo opremo za popolne izlete in potovanja.

 

Člani kluba MyCITROËN plus in MyCITROËN za podjetja jih dobite še posebej ugodno:

NOSILCI ZA SMUČI IZ NABORA ORIGINALNE OPREME - 35 %3

Zagotovite edinstven videz vašemu Citroënu!

Privoščite mu kakovostna in po meri ukrojena alu platišča s katerimi bo odločno izstopal v množici.  

 

Člani kluba MyCITROËN plus in MyCITROËN za podjetja jih dobite še posebej ugodno:

PLATIŠČA IZ LAHKE LITINE IZ NABORA ORIGINALNE DODATNE OPREME -30 %4

 

 


Ponudba velja do vključno 31. 12. 2021 oziroma do razprodaje zalog in je na voljo samo za člane kluba MyCITROËN plus in MyCITROËN za podjetja. Navedeni popusti veljajo na celotno skupino originalnih preprog (marketinška skupina 948) in prtljažnih korit (marketinška skupina 981). Ponudba velja za izdelke iz nabora originalne dodatne opreme iz navedene skupine, kateri so dobavljivi na dan nakupa in v pooblaščeni servisni mreži Citroën. Podrobnejše informacije o ceni in ponudbi za vaše vozilo so na voljo pri pooblaščenih serviserjih Citroën. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri izbranem pooblaščenem serviserju Citroën preverite razpoložljivost izdelkov. Ponudba velja le pri pooblaščenih serviserjih, ki sodelujejo v klubu zvestobe MyCITROËN plus in/ali MyCITROËN za podjetja. Slika je simbolične narave. Citroën si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi.

 

Ponudba velja do vključno 31. 10. 2021 oziroma do razprodaje zalog in je na voljo samo za člane kluba MyCITROËN plus in MyCITROËN za podjetja. Navedeni popust velja za metlice brisalcev iz nabora originalnih (marketinška skupina 431 in 433) in Eurorepar (marketinška skupina 719) metlic brisalcev. Ponudba velja za izdelke iz nabora originalne dodatne opreme iz navedene skupine, kateri so dobavljivi na dan nakupa in v pooblaščeni servisni mreži Citroën. Podrobnejše informacije o ceni in ponudbi za vaše vozilo so na voljo pri pooblaščenih serviserjih Citroën. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri izbranem pooblaščenem serviserju Citroën preverite razpoložljivost izdelkov. Ponudba velja le pri pooblaščenih serviserjih, ki sodelujejo v klubu zvestobe MyCITROËN plus in/ali MyCITROËN za podjetja. Slika je simbolične narave. Citroën si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi.

 

3Ponudba velja do vključno 31. 12. 2021 oziroma do razprodaje zalog in je na voljo samo za člane kluba MyCITROËN plus in MyCITROËN za podjetja. Navedeni popusti veljajo na celotno skupino originalnih nosilcev za smuči (marketinška skupina 972). Ponudba velja za izdelke iz nabora originalne dodatne opreme iz navedene skupine, kateri so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Citroën. Podrobnejše informacije o ceni in ponudbi za vaše vozilo so na voljo pri pooblaščenih serviserjih Citroën. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri izbranem pooblaščenem serviserju Citroën preverite razpoložljivost izdelkov. Ponudba velja le pri pooblaščenih serviserjih, ki sodelujejo v klubu zvestobe MyCITROËN plus in/ali MyCITROËN za podjetja. Slika je simbolične narave. Citroën si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi.

 

4 Ponudba velja do vključno 31. 12. 2021 oziroma do razprodaje zalog in je na voljo samo za člane kluba MyCITROËN plus in MyCITROËN za podjetja. Navedeni popusti veljajo na celotno skupino alu platišč (marketinška skupina 517) in komplete alu platišč (marketinška skupina 526). Ponudba velja za izdelke iz nabora originalne dodatne opreme iz navedene skupine, kateri so dobavljivi na dan nakupa in v pooblaščeni servisni mreži Citroën. Podrobnejše informacije o ceni in ponudbi za vaše vozilo so na voljo pri pooblaščenih serviserjih Citroën. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri izbranem pooblaščenem serviserju Citroën preverite razpoložljivost izdelkov. Ponudba velja le pri pooblaščenih serviserjih, ki sodelujejo v klubu zvestobe MyCITROËN plus in/ali MyCITROËN za podjetja. Slika je simbolične narave. Citroën si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi.