C3 AIRCROSS Z DODATNIM POPUSTOM 1000€ IN ZIMSKIMI PNEVMATIKAMI

Preverite odlično jesensko ponudbo
C3 AIRCROSS Z DODATNIM POPUSTOM 1000€ IN ZIMSKIMI PNEVMATIKAMI

Naša ponudba je tako udobna kot so udobni naši modeli.

Zagotovite si privlačen model Citroën C3 Aircross, sprostite se in uživajte v udobju naše brezhibne ponudbe! 

 

Odpeljite novi CITROËN C3 AIRCROSS IZ ZALOGE.

Sedaj Z DODATNIM POPUSTOM 1000€*, BONOM ZA ZIMSKE PNEVMATIKE** in KASKOM ZA 1 €

 

Ponudba velja do 30.9.2022

 

CITROËN C3 AIRCROSS Z DODATNIM POPUSTOM 1000€

&

BONOM ZA ZIMSKE PNEVMATIKE

&

KASKOM ZA 1 €

&

5 let jamstva

V PRIMERU CITROËN FINANCIRANJA

 

ZA VOZILA NA ZALOGI

 

 

 
 
 
 
 
 
 

*V primeru nakupa novega vozila Citroën Citroën C3 Aircross prejmete 1.000 € (z vključenim DDV) dodatnega popusta v obliki znižanja maloprodajne cene vozila. Ponudba velja za izdobave vozila Citroën C3 Aircross iz zaloge do vključno 30. 9. 2022 pri pooblaščenem prodajalcu Citroën Emil Frey Avtocenter. V primeru nakupa novega vozila preko Citroën Financiranja stranka prejeme 5 let jamstva z omejitvijo  do 100.000 prevoženih km in avtomobilsko kasko zavarovanje za 1 EUR za prvo leto.  

 

**Vrednost bona za zimske pnevmatike za vozilo Citroën C3 Aircross je 330 € z DDV. Bon je možno vnovčiti le za nakup in premontažo pnevmatik, ki so kupljene pri pooblaščenem prodajalcu in serviserju Citroën Emil Frey Avtocenter ob nakupu in izdobavi novega vozila Citroën C3 Aircross do 30.09.2022. Vnovčljiv je ob nakupu in izdobavi novega vozila vozilo Citroën C3 Aircross in sicer pri pooblaščenem prodajalcu, kjer je bilo vozilo kupljeno in dobavljeno. Bona ni možno zamenjati za gotovino oziroma drug izdelek. Bon ni prenosljiv na drugo osebo. V primeru da je vrednost zimskih pnevmatik in premontaže večja od vrednosti bona, razliko doplača kupec. V primeru da je vrednost zimskih pnevmatik in premontaže manjša od vrednosti bona, se kupcu razlika ne povrne in je ni možno zamenjati za drug izdelek.

 

Navedene cene so informativne narave in neobvezujoče ter vključujejo DDV in davek na motorna vozila. Navedena cena posameznega vozila lahko odstopa od dejanske ponudbe zaradi sprememb cenikov, sprememb modelnega leta ali drugih morebitnih dogodkov, ki vplivajo na opremljenost in ceno vozila. Pridržujemo si pravico do napak in spremembe podatkov brez predhodne najave. Slike so simbolične.

 

Več o porabi in izpustih navedenih modelov vam je na voljo na www.citroen.si