CITROËN C3 Z DODATNIM POPUSTOM 750 € IN ZIMSKIMI PNEVMATIKAMI

CITROËN C3 Z DODATNIM POPUSTOM 750 € IN ZIMSKIMI PNEVMATIKAMI

Naša ponudba je tako udobna kot so udobni naši modeli.

Zagotovite si privlačen model Citroën C3, sprostite se in uživajte v udobju naše brezhibne ponudbe! 

 

Obarvajte življenje s CITROËNOM C3 IZ ZALOGE.

Sedaj Z DODATNIM POPUSTOM 750€* in BONOM ZA ZIMSKE PNEVMATIKE** Preverite zalogo in si izberite svojega.

 

PREVERITE ZALOGO  

 

*V primeru nakupa novega vozila Citroën C3 iz zaloge prejmete 750 € (z vključenim DDV) dodatnega popusta v obliki znižanja maloprodajne cene vozila. Ponudba velja za izdobave vozil Citroën C3 iz zaloge do vljučno 31. 10. 2022. V primeru nakupa novega vozila s Citroën Financiranjem stranka prejme 5 let jamstva z omejitvijo do 100.000 prevoženih km. Seznam navedene opreme ni izčrpen. Pri našem prodajnme svetovalcu preverite razpoložljivost vozila ter dodaten popust za izbrana vozila na zalogi.

Navedene cene so informativne narave in neobvezujoče ter vključujejo DDV in davek na motorna vozila. Navedena cena posameznega vozila lahko odstopa od dejanske ponudbe zaradi sprememb cenikov, sprememb modelnega leta ali drugih morebitnih dogodkov, ki vplivajo na opremljenost in ceno vozila. Pridržujemo si pravico do napak in spremembe podatkov brez predhodne najave.  Slike so simbolične.

 

**Vrednost bona za zimske pnevmatike za vozilo Citroën C3 je 380 € z DDV in velja ob nakupu vozila Citroën C3 do 31.10.2022. Bona ni možno zamenjati za gotovino oziroma drug izdelek in ni prenosljiv na drugo osebo. V primeru da je vrednost zimskih pnevmatik in premontaže večja od vrednosti bona, razliko doplača kupec. Pridržujemo si pravico do napak in spremembe podatkov brez predhodne najave. Slike so simbolične.

 

Več o porabi in izpustih navedenega modela vam je na voljo na www.citroen.si