Francoski šampion po novem tudi pri nas!

OTVORITVENA PONUDBA
Francoski šampion po novem tudi pri nas!
Pri Avto Triglav d.o.o., PSC Maribor ob dolgoletni avtomobilistični tradiciji po novem našim strankam nudimo tudi celovito ponudbo novih osebnih in lahkih gospodarskih vozil Citroën ter zanesljivo skrbne poprodajne storitve.
 
Vozila Citroën ustrezajo vsakodnevnim potrebam osebnih in poslovnih uporabnikov – drzna in inovativna ponudba znamke pooseblja stoletje inovacij in dobrega počutja. Strokovnjaki pri Avto Triglav Maribor smo zato pravi partner za kreativno in barvito znamko, ki je od nekdaj eden glavnih akterjev v prizadevanju za dostopnost avtomobilov širši množici.
 
Oglasite se na že znani lokaciji, na Ptujski cesti 132 ter se prepričajte o naši pestri ponudbi in kakovosti storitev znamke Citroën.
 
 
PREGLED 20 VITALNIH TOČK VOZILA
 
Oglasite se pri nas na servisu Citroën na PREGLED 20 VITALNIH TOČK VOZILA ZA LE 19,99€ in še PRIHRANITE 20 € PRI REDNEM SERVISU.
 
Ob opravljenem pregledu 20 vitalnih točk vozila vam namreč podarimo popust v višini 20 € za redni servis.**
 
 
 
Znamka Citroën z novim članom – Avto Triglav Maribor še naprej ohranja tradicijo skrbne in zanesljive prodajno-servisne mreže.
 
 
*Ponudba velja do vključno 15. 6. 2021. Pogoj za koriščenje ugodnosti 'Brezplačna premontaža pnevmatik' je sočasno opravljena storitev Pomladni pregled 20 vitalnih točk vozila na pooblaščenem servisu Citroën Avto Triglav Maribor. 
 
**Ob opravljenem pregledu 20 vitalnih točk vozila vam namreč podarimo popust v višini 20 € za redni servis. Popust 20 € je unovčljiv v pooblaščenih servisih Citroën ob opravljenem rednem servisu po priporočilih znamke Citroën, v roku največ 12 mesecev od opravljenega pregleda 20 točk. Pogoj za koriščenje popusta 20 € je opravljen pregled 20 vitalnih točk vozila za 19,99 € ter izpolnjen in žigosan seznam 20 točk. Popust 20 € ni prenosljiv in ga ni možno zamenjati za gotovino. Ponudba velja za fizične osebe. Cena vsebuje 22 % DDV. 
 
 Avto Triglav Maribor si pridržuje pravico do napak v vsebini in ponudbi brez predhodne najave. Več o ponudbi vam je na voljo pri prodajno-servisnem osebju Citroën Avto Triglav Maribor.