NOVI C5 AIRCROSS S KASKOM ZA 1€ IN ZIMSKIMI PNEVMATIKAMI

Posebna ponudba za brezskrbno vožnjo
NOVI C5 AIRCROSS S KASKOM ZA 1€ IN ZIMSKIMI PNEVMATIKAMI

Odpeljite novi Citroën C5 Aircross popolnoma brez skrbi, ne glede na cestne razmere. Ob nakupu vam namreč pripadata kasko zavarovanje za 1 €* ter bon za zimske pnevmatike.

 

Citroën C5 Aircross je merilo udobja, prostornosti in modularnosti, ki ga krasi nov videz, ki izraža več odločnosti in edinstvenosti. Pomeni tudi pozicioniranje avtomobila v višji cenovni razred, ki ga dokazujejo novi oblikovni elementi in novosti, uvedene v potniški prostor: prenovljen prednji del, svetlobni podpis zadaj, platišča, barve in materiali, 10-palčni zaslon na dotik, sredinska konzola itd.
Novi Citroën C5 Aircross ponuja neprimerljivo izkušnjo udobja v vožnji in v vozilu, ki ponuja varnostne tehnologije in tehnologije za pomoč vozniku ter povezljivosti.
Na voljo v hibridni, bencinski in dizelski različici.

 

Odpeljite se brez skrbi s CITROËN C5 AIRCROSS IZ ZALOGE.

Sedaj S KASKOM ZA 1 €* in BONOM ZA ZIMSKE PNEVMATIKE** Preverite zalogo in si izberite svojega.

 

PREVERITE ZALOGO  

 

 

*Ponudba velja za izdobave vozila Citroën C5 Aircross iz zaloge do vključno 30. 9. 2022 pri pooblaščenem prodajalcu Citroën Emil Frey AVtocenter.  Stranka v primeru Citroën Financiranja prejme tudi jamstvo za dobo 5 let (vključuje dvoletno pogodbeno garancijo) oziroma 100.000 km in avtomobilsko kasko zavarovanje za 1 EUR za prvo leto. Ob nakupu in izdobavi vozila Citroën C5 Aircross iz zaloge je stranka upravičena tudi do bona za zimske pnevmatike v vrednosti 550 € z DDV. Ponudba velja za izdobave vozila Citroën C5 Aircross iz zaloge do vključno 30. 9. 2022 pri pooblaščenem prodajalcu Citroën Emil Frey Avtocenter. Navedena cena posameznega vozila lahko odstopa od dejanske ponudbe zaradi sprememb cenikov, sprememb modelnega leta ali drugih morebitnih dogodkov, ki vplivajo na opremljenost in ceno vozila. Pridržujemo si pravico do napak in spremembe podatkov brez predhodne najave. Slike so simbolične.

 

Več o porabi in izpustih navedenega modela vam je na voljo na www.citroen.si