POSEBNA PONUDBA CITROËN C3 AIRCROSS

Dodatni popust 2.200€ in kasko za 1€
POSEBNA PONUDBA CITROËN C3 AIRCROSS

Vsestranski, modularni in kompaktni Citroën C3 Aircross je SUV za enostavno vsakodnevno rabo in za vožnjo po neutrjenih poteh. Idealen za vse mestne pustolovce. 

 

Vam je všeč? Citroën C3 Aircross je lahko vaš takoj in po posebni ponudbi: Z DODATNIM POPUSTOM 2.200€* in KASKOM ZA 1€*.

S FINANCIRANJEM VOZILA S FIKSNO OBRESTNO MERO

 

Odpeljite se z mestnim pustolovcem Citroën C3 Aircross. Preverite omejeno ponudbo vozil in si izberite svojega.

 

IZBERITE IZ ZALOGE  PRIDOBITE PONUDBO

 

 

 

 

 

 

*Ponudba velja za izdobave in nakup vozila Citroën C3 Aircross iz zaloge do vključno 30.4.2023. Ponudba velja za fizične osebe v primeru nakupa novega vozila s Citroën Financiranjem pri pooblaščenem prodajalcu in serviserju Citroën Emil Frey Avtocenter Maribor, Ptujska cesta 132. Stranka v primeru Citroën Financiranja prejme tudi jamstvo za dobo 5 let (vključuje dvoletno pogodbeno garancijo) oziroma 100.000 km in avtomobilsko kasko zavarovanje za 1 € za prvo leto. V primeru nakupa novega vozila Citroën C3 Aircross iz zaloge kupec prejme 2200€ (z vključenim DDV) dodatnega popusta v obliki znižanja maloprodajne cene vozila. Pri izbranem pooblaščenem prodajalcu Citroën Emil Frey Avtocenter Maribor preverite razpoložljivost vozil ter dodaten popust za izbrana vozila na zalogi. Pridržujemo si pravico do napak in sprememb v vsebini in ponudbi, brez predhodne najave. Pred sklenitvijo prodajne pogodbe se posvetujte s prodajnim osebjem Citroën Emil Frey Avtocenter Maribor. Slike so simbolne narave.

 

Več o ponudbi in emisijah navedenega modela vam je na voljo na www.citroen.si