POSEBNE JESENSKE UGODNOSTI

Obiščite naš servis in izkoristite posebno ponudbo
POSEBNE JESENSKE UGODNOSTI

Vsak želi svojemu vozilu le najboljše.

Tudi mi!

 

V prodajno-servisnem centru Emil Frey Avtocenter Maribor nas odlikujejo skrbnost, strokovnost in zanesljivost. Lastnosti, ki si jih vsak lastnik želi za svoj Citroën. Zato smo za vas pripravili posebne jesenske ugodnosti. 

 

Rezervirajte svoj termin na servis. Pokličite na (02) 4600 153, ali nam pišite na citroenservis-mb@emilfrey.si. Rezervacijo termina pa lahko opravite tudi prek spleta s klikom tukaj.

 

Za koriščenje ponudbe si natisnite kupone s klikom na to povezavo.

 

Darilo ob opravljenem servisu

Pri nas ob opravljeni storitvi/nakupu izdelka

prejmete darilo: 5l čistila za vetrobransko steklo.*

Da bo vaš pogled na cesto vedno kristalno čist. 

Brezplačen test akumulatorja

Dovolite našim strokovnjakom, da opravijo brezplačen test akumulatorja.

V primeru, da zaznajo kakršnokoli napako, lahko kupite novega s 50% popustom!**

 

 

 

*Ponudba velja do 31. 12. 2022 oz. do razdelitve zalog. Stranka prejme brezplačno 5l tekočine za vetrobransko steklo ob opravljeni storitvi ali nakupu izdelkov v višini 100€ z DDV v pooblaščenem servisu Citroën, Emil Frey Avtocenter d.o.o., PE Maribor, Ptujska cesta 132, 2000 Maribor. Izdelka ni možno zamenjati za gotovino ali drug izdelek oz. storitev. Pridržujemo si pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi in vsebini. Slike so simbolične. 

**Ponudba velja do 15. 11. 2022 oz. do odprodaj zalog. Popust 50% velja za originalne in Eurorepar akumulatorje, ki so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščenem servisu Citroën, Emil Frey Avtocenter d.o.o., PE Maribor, Ptujska cesta 132, 2000 Maribor. Popusti se med seboj izključujejo. Pridržujemo si pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi in vsebini. Slike so simbolične.