Preklopite na ëlektriko

Citroën ë-C4 in ë-C4 X v ugodni ponudbi
Preklopite na ëlektriko

Zakaj izbrati avto na električni pogon? Električna vozila so tišja, varčnejša in prijaznejša za okolje kot vozila s termičnimi motorji. Vendar je ena od njihovih glavnih kritik visoka cena. 

 

Nič več! Pri Citroën Emil Frey Avtocentru vam preklop na ëlektriko olajšamo s posebno ponudbo: 

 

Citroën ë-C4 in ë-C4 X z bogato serijsko opremo ter 5-letnim jamstvom že za 34.990 €.*

 

Ob pridobitvi subvencije iz EKO sklada v višini 6.500€ sta lahko vaša že za 28.490 €. **

 

Kaj še čakate? Izberite svojega iz zaloge, preklopite na ëlektriko in uživajte v udobju tišine:

 

Preverite zalogo Želim testno vožnjo

*Ponudba velja za izdobave in nakup vozila Citroën ë-C4 električen ali Citroën ë-C4 X električen iz zaloge do vključno 31. 7. 2023. Stranka ob nakupu vozila prejme tudi CITROËN FLEXCARE JAMSTVO za dobo 5 let (vključuje dvoletno pogodbeno garancijo) oziroma do 100.000 prevoženih km (kar se zgodi prej). Navedene cene so informativne narave in neobvezujoče ter vključujejo DDV in davek na motorna vozila. Navedena cena posameznega vozila lahko odstopa od dejanske ponudbe zaradi sprememb cenikov, sprememb modelnega leta ali drugih morebitnih dogodkov, ki vplivajo na opremljenost in ceno vozila.

Pri izbranem pooblaščenem prodajalcu Citroën Emil Frey Avtocenter Maribor preverite razpoložljivost vozil ter dodaten popust za izbrana vozila na zalogi. Pridržujemo si pravico do napak in sprememb v vsebini in ponudbi, brez predhodne najave. Pred sklenitvijo prodajne pogodbe se posvetujte s prodajnim osebjem Citroën Emil Frey Avtocenter Maribor. Slike so simbolne narave.

**Postopek pridobitve subvencije je naveden na spletni strani EKO sklada: https://www.ekosklad.si/

Več o ponudbi in emisijah navedenih modelov vam je na voljo na: www.citroen.si