Sezonske ugodnosti

DO 40% PRIHRANKA ZA ČLANE KLUBA
Sezonske ugodnosti

DO 40% PRIHRANKA ZA ČLANE KLUBA

 

Nepogrešljiva dodatna oprema za osebno noto vašega vozila ter popolne izlete in potovanja.

Članom kluba zvestobe za fizične osebe MyCITROËN plus  in kluba za pravne osebe MyCITROËN za podjetja je originalna dodatna oprema na voljo kar do 40% ugodneje.

 

Še niste včlanjeni v klub zvestobe ?

PRAKTIČNO UPORABNA DODATNA OPREMA

 

Uživajte v sezoni zimskih dogodivščin  s praktično uporabno opremo za popolne izlete in potovanja.

 

Člani kluba MyCITROËN plus in MyCITROËN za podjetja jih dobite še posebej ugodno:

NEPOGREŠLJIVA OPREMA

NEPOGREŠLJIVA OPREMA ZA OSEBNO NOTO VAŠEGA VOZILA TER POPOLNE IZLETE IN POTOVANJA.

 
 

STRESNI_NOSILCI_Q2

STREŠNI NOSILCI – 40%

Praktično uporabna oprema. Strešni nosilci -40% za člane kluba MyCITROËN plus in MyCITROËN za podjetja. Akcija velja do 31.08.2022.

kovcki_q2

STREŠNI KOVČKI -40 %

Praktično uporabna oprema. Strešni kovčki -40% za člane kluba MyCITROËN plus in MyCITROËN za podjetja. Akcija velja do 31.08.2022.

vlecne_kljuke_q2

VLEČNE KLJUKE -30%

Praktično uporabna oprema. Vlečne kljuke in elektro inštalacije za kljuke -30% za člane kluba MyCITROËN plus in MyCITROËN za podjetja. Akcija velja do 31.08.2022.

nosilci_kolesa_q2

NOSILCI ZA KOLESA -30 %

Praktično uporabna oprema. Nosilci za kolesa -30% za člane kluba MyCITROËN plus in MyCITROËN za podjetja. Akcija velja do 31.08.2022.

 
tepihi_q2

GUMI PREPROGE -20%

Praktično uporabni izdelki. Gumi tepihi -20% za člane kluba MyCITROËN plus in MyCITROËN za podjetja. Akcija velja do 31.08.2022.

mizica_q2

ZLOŽLJIVA MIZICA ZA SAMO 9,49€

Praktično uporabni izdelki. Zložljiva mizica za samo 9,49€ za člane kluba MyCITROËN plus in MyCITROËN za podjetja. Akcija velja do 31.08.2022.

 

metlcie_q2

METLICE BRISALCEV -40%

Praktično uporabni izdelki. Metlice brisalcev -40% za člane kluba MyCITROËN plus in MyCITROËN za podjetja. Akcija velja do 31.08.2022.

 

 

*Ponudba velja do vključno 31. 8. 2022 oziroma do razprodaje zalog  in je na voljo samo za člane kluba MyCITROËN plus in MyCITROËN za podjetja. Ponudba velja za izdelke iz nabora originalne dodatne opreme iz navedene skupine, kateri so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Citroën. Podrobnejše informacije o ceni in ponudbi za vaše vozilo so na voljo pri pooblaščenih serviserjih Citroën. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri izbranem pooblaščenem serviserju Citroën preverite razpoložljivost izdelkov. Ponudba velja le pri pooblaščenih serviserjih, ki sodelujejo v klubu zvestobe MyCITROËN plus in/ali MyCITROËN za podjetja.  Slika je simbolične narave. Citroën si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi.