Kako do brezplačnega tečaja varne vožnje ?

Kako do brezplačnega tečaja varne vožnje ?

NAŠE DARILO ZA VAŠO VARNOST

 
 
Kaj pravite na to, da svoje novo leto začnete v popolnem ZENU?

Ne govorimo o jogi, ampak o naših vozilih Citroën, ki so opremljeni s pripomočki za vožnjo vam pomagajo med vsakodnevnimi vožnjami in prepoznajo morebitne nevarnosti.

 

Ob nakupu novega vozila* Citroën do aprila letos, prejmete brezplačen intenzivni tečaj varne vožnje za avtomobiliste v AMZS Centru varne vožnje na Vranskem, kjer boste lahko preizkusili napredne sisteme vašega novega vozila.

 

Zakaj bi potrebovali tečaj varne vožnje? Tudi če niste več "mlad voznik," nikoli ni prepozno za nadgradnjo vozniških veščin!

Ne glede na vozniške izkušnje se vam je zagotovo že zgodilo, da se v kritični situaciji vaš avto ni odzval kot ste želeli ali pričakovali. Bi radi ugotovili, zakaj? Kako reagirati, ko situacija na cesti postane nevarna, neobvladljiva?Preverite in spoznajte zakonitosti vožnje. Kako preprečiti tveganja in ko ni mogoče, kako reševati kritične situacije v prometu. Izkušnje boste dobili v varnem okolju sodobnega poligona.

 

Spoznali in naučili se boste:

  • kako suvereno obvladovati svoj avtomobil v kritičnih situacijah na različnih voznih podlagah (mokra, spolzka cesta ...)
  • kako pravilno zavirati na različnih podlagah
  • kako s pravilnim sedežnim položajem lažje in varneje upravljati svoj avtomobil
  • obvladovanja avtomobila pri različnih hitrostih
  • delovanje varnostnih sistemov pri zaviranju in umikanju oviram
  • nova prometna pravila in novosti v cestni infrastrukturi
  • z inštruktorjem varne vožnje boste lahko razreševali tudi vaše konkretne težave in dileme v prometu.

 

 

Naj bo vsak trenutek za volanom še bolj varen in vznemirljiv!

 

 

 

 

 

Opomba

*Ob nakupu novega vozila (velja ob nakupu vozila za fizične osebe) Citroën vam do vključno 30.4.2024 podarimo Bon za Intenzivni tečaj varne vožnje za avtomobiliste v AMZS Centru varne vožnje na Vranskem. Kupon, ki ga boste prejeli ob sklenjeni in podpisani pogodbi o nakupu novega vozila je vnovčljiv enkratno, ni prenosljiv na drugo osebo in ga ni mogoče koristiti za druge storitve ponudnika AMZS.