// Hotjar Tracking Code for www.koncesionarji.citroen.si (function(h,o,t,j,a,r){ h.hj=h.hj||function(){(h.hj.q=h.hj.q||[]).push(arguments)}; h._hjSettings={hjid:85910,hjsv:5}; a=o.getElementsByTagName('head')[0]; r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'//static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');

Nadomestni deli & dodatna oprema

IZDELEK MESECA

 

Ker smo zanesljivo skrbni, vam za jasen pogled v zahtevnejših voznih razmerah priporočamo:

KONCENTRAT ZA ČIŠČENJE STEKEL za le 1,10€ z DDV*

  

Preden se odpravite na pot, skrbno ostrgajte led in pometite sneg s svojega vozila z nepogrešljivim izdelkom:

STRGALO ZA LED Z METLICO ZA SNEG za 7,99€ z DDV*

 

Še danes obiščite najbližji pooblaščeni servis Citroën in opremite svoje vozilo za brezskrbne poti.

 

Servisi Citroën – Zanesljivo skrbni

 

Ponudba velja od 1. 12. 2020 do 28. 2. 2021 oziroma do razprodaje zalog pri pooblaščenih serviserjih Citroën, ki sodelujejo v promociji.

 *Ponudba velja do 28. 2. 2021. Redna cena izdelka Koncentrat za čiščenje stekel -30 °C (kataloška številka 1636051880) znaša 2,16 € z DDV in izdelka Strgalo za led z metlico za sneg (kataloška številka 9734L6)) znaša 17,10 € z DDV. Vsi izdelki iz posebne ponudbe IZDELEK MESECA so za razliko od ostalega sortimenta dobavljivi samo v omejeni količini. V primeru, da bodo ti izdelki kljub skrbnemu načrtovanju zalog oz. nepričakovanemu velikemu povpraševanju razprodani še pred zaključkom akcije, vas prosimo za razumevanje. Prodaja izdelkov iz ponudbe IZDELEK MESECA je omejena na količine, ki so običajne za gospodinjstva. Navedene cene vsebujejo DDV. Citroën si pridržuje pravico do morebitnih napak in sprememb brez predhodnega pojasnila. Slika je simbolična.

 

AVTO MURŠIČ D.O.O. ZAROVA 7

Naša lokacija

Izračunaj načrt poti