Citroën C3 Aircross je očaral naši simpatični in borbeni judoistki

Citroën C3 Aircross je očaral naši simpatični in borbeni judoistki

Avto Moste je ponosni sponzor judoistkama Andreji Leški in Kaji Kajzer že tretje leto zapored. Za naši judoistki smo skupaj z znamko Citroën izbrali novega francoskega šarmerja C3 Aircross, s katerim se odslej vozita na treninge.   

 

 

Andreja in Kaja sta ključe prejšnjega prikupnega modela C3 zamenjali s ključi večjega C3 Aircross, ki jima bo odslej delal družbo na njunih vsakodnevnih poteh in treningih.

Obe je tokrat zapeljal C3 Aircross C-Series s črno streho in obrobami dodatkov v zlatem odtenku. Kaja je svojega Aircross-a izbrala v beli Banquise barvi, Andreja pa v sivi Platinum barvi. Dinamičen in kompakten C3 Aircross je vsestranski SUV, tako v mestu kot na terenu. Pustolovsko naravnan, okreten in razigran, kakršni sta tudi naši judoistki, je Citroën C3 Aircross avtomobil, ki izkazuje svoj energični značaj.

 

Obe sta članici Judo kluba Bežigrad in se ponašata s številnimi športnimi dosežki. 

 

Andreja Leški je svoje najboljše uspehe leta 2021 dopolnila s srebrno medaljo na svetovnem prvenstvu v Budimpešti ter tako postala svetovna podprvakinja v kategoriji do 63 kilogramov. Leta 2023 je branila osvojeni naziv in na svetovnem prvenstvu Grand Slam v Mongoliji osvojila bronasto kolajno ter nato na evropskem prvenstvu juda v Montpellieru (Francija) premagala vse tekmece in postala evropska prvakinja.
Poleg tega je Andreja tudi ponosna članica športne enote Slovenske vojske. Svoj prosti čas rada namenja svojim bližnjim, zelo rada ima živali in je adrenalinska navdušenka. Vedno bolj pa ceni trenutke v naravi ter uživanje v miru ob kakšni dobri knjigi. 

 

 

Kaja Kajzer tekmuje v kategoriji do 57 kilogramov in je evropska podprvakinja v tej kategoriji. Na poletnih olimpijskih igrah v Tokiu 2021 je osvojila izjemno peto mesto. Leta 2023 je nastopila na veliki nagradi Grand Prix v Zagrebu in nas razveselila z bronasto kolajno. 
Poleg juda, brez katerega si življenja ne more predstavljati, je Kaja pridna študentka fizioterapije. Prav tako je ljubiteljica adrenalinskih doživetij, zelo pa jo zanima tudi področje psihologije. Z veseljem se potopi v branje kakšne psihološke knjige ali poslušanje podcastov, pri čemer ji je v zadnjem času najbolj pri srcu avtorica Mel Robbins.

 

 

Srečno vožnjo želimo in naj jima Citroën C3 Aircross da novih moči za uspešno nadaljevanje športne poti!
Več o vozilu ➡️ Citroën C3 Aircross